Wij geloven in de kracht van betrouwbare informatie en de juiste prestatie-indicatoren als basis voor de interne beheersing van een onderneming of organisatie. In onze controleaanpak passen wij waar mogelijk vernieuwing toe, altijd met het doel om een betere dienstverlening te bieden en een meer efficiënte controle uit te voeren. De audit is wettelijke plicht, maar waar mogelijk leveren wij toegevoegde waarde.

Fundamentele beginselen

Elke accountant dient zich te houden aan de fundamentele beginselen die terug zijn te lezen in de wetgeving “Verordering gedrags- en beroepsregels voor accountants’. Het gaat daarbij om:

Welke kansen en welke risico’s?

Er is altijd een dualiteit tussen de rol van de ondernemer ‘het verzilveren van kansen’ en de accountant ‘de beheersing van risico’s’. Wij zien het als een samenspel tussen beiden, waarbij veelal een optimale resultaat wordt gerealiseerd daar waar het schuurt. Uiteindelijk hebben zowel de ondernemer als de accountant een gezamenlijk doel; een beheersbare organisatie waar de kansen worden benut met een minimaal risico.

Automatisering en continuïteit

Er zijn een tweetal onderwerpen waarvoor de accountant een aanvullende verantwoordelijkheid heeft. Enerzijds de continuiteit van de automatiseringsorganisatie, anderzijds de continuiteit van de onderneming. Het zijn een tweetal onderwerpen waarover onze klanten graag met ons praten en klankborden.

Team opbouw

Wij vinden het belangrijk dat er een hecht team is dat met veel plezier werkt voor onze klanten. Als onze medewerkers blij zijn, dan merken onze klanten dat: Happy People, Happy Business. Door de diversiteit in opbouw van het team zijn we in staat om een verbinding te maken tussen de de type klant en de klantvraag en de medewerker. Op het kantoor van 4you is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, dus niet alleen training op professioneel gebied maar ook voor de ontwikkeling van je talenten.

  • null

    Antoinette Dijkhuizen

    Mens zijn, met mensen voor andere mensen

  • null

    Peter van Rijn

    The only true wisdom is in knowing you know nothing

null
Samenstellen
LEES MEER
null
Advies
LEES MEER

Nieuws & Blogs