Door onze grote betrokkenheid en de tijd die we hebben voor de klant weten we vaak precies wat er speelt en kunnen we als volwaardig sparringpartner gezien worden. Samenstellingsopdrachten voor het MKB, accountantscontrole voor grote ondernemingen en begeleiding in het ondernemerschap. You name it, we do it!

Samen, klankborden

Soms hebben ondernemers behoefte om te klankborden over de toekomst van de onderneming. Een externe adviseur kijkt altijd fris van buiten naar binnen. We hebben altijd het voordeel om ‘in de keuken van de ondernemer’ te kijken. Door ervaring van de adviseur in combinatie met het lef en de wijsheid om erover te praten, helpen wij graag onze klanten om hun dromen te realiseren. Dat doen we samen en door klankborden.

Innovatie en Kansen

Elke toekomstige organisatie is bezig met innovatie en het verzilveren van kansen. Onze omgeving is door de toegenomen digitalisering sterk in beweging. Samen met onze partners van ‘Het leukste kantoor van Nederland’ geven wij inhoud aan het vraagstuk van Innovatie bij onze klanten.

Reorganisatie 

Soms staat een ondernemer voor een moeilijke keuze en is reorganisatie noodzakelijk.

Successen meten en vieren

Het is heel leuk om samen succes te vieren. Het succes van de ondernemer en zijn onderneming. De mensen van de organisatie maken het verschil. En dat plezier delen wij met elkaar.

 • null

  Peter van Rijn

  The only true wisdom is in knowing you know nothing.

 • null

  Jerry van der Ziel

  Je hebt een klein beetje geluk nodig om gelukkig te zijn

 • null

  Bert Dijkhuizen

  Door samen te werken bereiken we meer!

 • null

  Antoinette Dijkhuizen

  Mens zijn, met mensen voor andere mensen

Team opbouw

Wij vinden het belangrijk dat er een hecht team is dat met veel plezier werkt voor onze klanten. Als onze medewerkers blij zijn, dan merken onze klanten dat: Happy People, Happy Business. Door de diversiteit in opbouw van het team zijn we in staat om een verbinding te maken tussen de de type klant en de klantvraag en de medewerker. Op het kantoor van 4you is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, dus niet alleen training op professioneel gebied maar ook voor de ontwikkeling van je talenten.

null
Samenstellen
LEES MEER
null
Advies
LEES MEER

Nieuws & Blogs